AK Parti Kadın Kolları Başkanı Remziye Eda Özvin ve AK Parti siyasi işler başkanı Duygu Gümüş gazetemizi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette AK Parti Kadın Kolları Başkanı Remziye Eda Özvin, Genel Merkez tarafından düzenlenen “81 il kadın emeği ve istikbâli programı” 26 Şubat Cumartesi günü Sinop merkezde yapılacağını söyledi.

SİNOP-ÇORUM KARAYOLU ÜZERİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU SİNOP-ÇORUM KARAYOLU ÜZERİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Remziye Eda Özvin ziyarette yaptığı açıklamada; “Programın içeriği iş kurmayı ve meslek sahibi olmayı isteyen kadınlarımızı kapsayan bir program. Toplantılarda, ildeki kadınlara, KOSGEB, Tarım İl Müdürlüğü, İŞKUR, Ticaret Bakanlığı gibi kamu kurum ve kuruluşların kadınların üretime destek vermesi için sağladığı hibe, kredi, fon ve projeler anlatılıyor. Bunun yanı sıra ziyaret edilen ilde daha önce bu teşviklerden faydalanarak, işletme ve meslek sahibi olan kadınların başarı öyküleri örnek olarak gösteriliyor. Böylelikle kadınlar arası tecrübe transferi gerçekleştirilerek, özelde ilde, genelde Türkiye'de bir farkındalık yaratılıyor” dedi.

Ziyaret sonrası gazetelerimiz imtiyaz sahibi Osman Aksu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Kadın Kolları Başkanı Remziye Eda Özvin ve AK Parti siyasi işler başkanı Duygu Gümüş’e teşekkürlerini iletti.

 

Editör: TE Bilisim