SİNOP-ÇORUM KARAYOLU ÜZERİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU SİNOP-ÇORUM KARAYOLU ÜZERİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU



Sinop’un Ayancık ilçesinde 11 Ağustos sel felaketinde yıkılan, Sinop, Bartın karayolu bağlantısını sağlayan İkisu Köprüsü tamamlandı.

11 Ağustos’ta yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmak için Ayancık’ta çalışmalar son hızıyla sürüyor. Sel afetinde yıkılan 28 köprüden ilçede ulaşımın can damarı olan 3 köprüden Terminal Köprüsü ve Şevki Şentürk Köprüsü tamamlandı, İkisu Köprüsü ise tamamlandı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sinop AK Parti Milletvekili Nazım Maviş; “ Ayancık İkisu köprüsünün yapımı tamamlandı. Türkeli ve Ayancık ilçelerimizi birbirine bağlayan ve afette zarar gören İkisu köprüsünün yerine şuan da virajların ve gerçekten eforlu bir şekilde geçişin sağlandığı güzel bir köprü yapıldı. En kısa sürede hemşehrilerimizin hizmetine açılacak. Ben bu vesileyle Aynacık’ta yaraların birer birer sarılması konusunda sayın Cumhurbaşkanı ve bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca İkisu köprüsü ve Ayancık’ta ki diğer ulaşım güzergahlarındaki katkılarından dolayı da ulaştırma bakanımıza Ayancıklı hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Ayancık ve Türkeli ilçelerimize İkisu köprüsü hayırlı uğurlu olsun.”  Dedi.
 

Editör: TE Bilisim