Sinop’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Cumhuriyet ilkokulu öğrencileri yaptıkları gösteri sonrası veliler ile birlikte şarkılar söyleyip Türk bayrakları salladılar.

Sinop Cumhuriyet ilkokulunun düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, okul bahçesinde yoğun katılımla gerçekleşti. İlkokul öğrencilerinin hazırladığı şiir ve halk oyunları gösterilerinin yanı sıra dans gösterileri büyük alkış topladı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Aydın Yılmaz, “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başta bizim çocuklarımız olmak üzere tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı  coşku ve bir o kadar heyecanla kutluyoruz. 23 Nisan milletin iradesinin, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı, demokrasi ve milli egemenliğin sembolü Cumhuriyet'e giden yoludur. 23 Nisan geleceğimizin teminatı çocuklarımızın Türkiye Cumhuriyeti'nin emanetçisi olduklarını gösterdikleri kutlu bir bayramdır.” dedi.

MURAT ÖZMEN’İN ACI GÜNÜ MURAT ÖZMEN’İN ACI GÜNÜ

Editör: TE Bilisim