Küçükçekmece Sinop Spor Olağan Kongresi Sefaköy Kültür Merkezi'nde yoğun bir katılımla  gerçekleştirildi.

Kokteyl ile başlayan kongrede 2021-2022 yılı şampiyonluk hikayesinin anlatıldığı kısa bir film yayınlandı.

Kongrede konuşan Küçükçekmece Sinop Spor Başkanı Rafet Orhan takıma destek veren herkese çok teşekkür ederken bu yıl kapısından döndükleri 3.Lig'e çıkmak için gerekli hazırlıkları yaptıklarını kaydederek yarım kalan hikayeyi tamamlayacaklarını ve bu yıl takımı 3.Lige çıkaracaklarını kaydetti. Herkesi Küçükçekmece Sinop Spor'da destek olmaya davet eden Başkan Rafet Orhan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu ve tüm destek olanlara teşekkür etti. Küçükçekmece Sinop Spor'un tüm Sinop'u Küçükçekmece'yi bir çatı altına topladığına dikkat çeken Başkan Rafet Orhan, kanaat önderleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile el ele vererek birlik beraberlik ve dayanışma içinde bu takımı ve kulübü hak ettikleri yere getireceklerini kaydetti.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi adına konuşan KİTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Küçükçekmece Sinop Spor Başkan Yardımcısı Fatih Üstünbaş Küçükçekmece Belediyesi olarak takıma her türlü desteğin verileceğini iletti.

BAŞKAN RAFET ORHAN'DAN AHDE VEFA

Başkan Rafet Orhan geçtiğimiz dönem görev yapan tüm yönetim kurulu üyelerine bir plaket ile teşekkür etti ve genel kurulda onları onure ederek bir kez daha ahde vefasını göstermiş oldu.

MURAT ÖZMEN’İN ACI GÜNÜ MURAT ÖZMEN’İN ACI GÜNÜ

Divan Başkanlığını Ramazan Ulu'nun yaptığı genel kurulda yapılan protokol konuşmalarının ardından Rafet Orhan başkanlığında tek liste ile gidilen seçimde Küçükçekmece Sinop Spor'u 3 yıllığına yönetecek yönetim kurulu seçildi.

Kongrede Küçükçekmece Amatör Spor Kulupler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk, Büyük Birlik Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Cem Özel, MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Recep Şencan, Kağıthane Ak Parti İlçe Başkanı Serkan Cantürk, SİAD Genel Başkanvekili Özcan Göksu ve sivil toplum kuruluşlarını n temsilcileri de hazır bulundu.

Gazeteci Barbaros Baltacı'nın sunumunu üstlendiği genel kurula CHP Gurup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Engin Altay, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi mesajlarıyla katıldı.

Editör: TE Bilisim