Sinop’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Gösteriler sonrası vali ve protokol, çocukların arasına girerek birlikte şarkı söyleyip bayrak salladı. 

Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Atatürk Kapalı Spor Salonunda yoğun katılımla gerçekleşti. İlkokul ve anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı şiir ve halk oyunları gösterilerinin yanı sıra anasınıfı öğretmenlerinin düzenlediği dans gösterileri büyük alkış topladı.

Etkinlikte konuşma yapan Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, 23 nisan tarihinin önemini vurgulayarak; “Bu günün sevincinin tüm Dünya çocuklarıyla paylaşıldığı tek çocuk bayramının adıdır 23 Nisan. Bu veçheden bakıldığında; en önemli vazifemiz; aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin her karış toprağını kanla sulayarak bize emanet ettiği başta vatan ve bayrak olmak üzere tüm emanetlerin sahibi olduğumuzu göstermek gelecek nesillere aynı şuurla taşımanın mücadelesini vermek ve onları hayır dua ve minnet duygularıyla yâd etmektir” diyerek tüm çocukların bayramını kutladı.

SAADET PARTİSİ ERFELEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇAKIR, PROJELERİNİ AÇIKLADI SAADET PARTİSİ ERFELEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇAKIR, PROJELERİNİ AÇIKLADI

Gösteriler sonrası Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Belediye Başkanı Barış Ayhan ve protokol üyeleri, çocukların arasına girerek birlikte şarkı söyleyip bayrak salladılar.

 

Editör: TE Bilisim