Sinop’ta yerel bir gazete sahibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gazetesinin başına 1 günlüğüne Asel Şen isimli çocuğu patron yaptı.

Sinop’ta 21 yıldır hizmet veren yerel gazete sahibi Osman Aksu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olması sebebiyle gazetesine 1 günlüğüne Asel Şen(8) isimli çocuğu patron yaptı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Asel Şen; “ Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olması sebebiyle bu koltuk benim. Bugün patron benim. Burada olmaktan çok mutluyum.” Dedi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan yerel gazete sahibi Osman Aksu ise; “Bugün 23 Nisan dünya çocuk bayramı. Bugün 23 Nisan olduğu için biz de modaya uyduk. Makamımızı 23 Nisan çocuğuna teslim ettik. Asel bizim kızımız. Şuan da ilkokula gidiyor ve bugün makamı ona teslim ettim. Başta annesi olmak üzere onun emrinde onlarca gazeteci var. Bugün gazetemizin imtiyaz sahibi Asel. Yarın ki başlıklar, manşetler hep Asel Şen’den sorumlu.” Dedi.
 

SİNOP'TA DENİZ SOĞUK YAPTI, VATANDAŞLAR BALIK YAKALAMAK İÇİN SAHİLE AKIN ETTİ SİNOP'TA DENİZ SOĞUK YAPTI, VATANDAŞLAR BALIK YAKALAMAK İÇİN SAHİLE AKIN ETTİ

Editör: TE Bilisim