SİNOP BELEDİYESİNDEN ANA SU İSHALE HATTINDA MEYDANA GELEN ARIZAYA MÜDAHALE SİNOP BELEDİYESİNDEN ANA SU İSHALE HATTINDA MEYDANA GELEN ARIZAYA MÜDAHALE

Sinop’ta Haber57 ve Flashaber olarak hizmet verdiğimiz Tuzcular Caddesinde bulunan işletmemizin önüne atılan çöpler canımızı sıkmaya devam ediyor. Konu ile ilgili Sinop Belediyesinden işletmemizin önünde bulunan elektrik direğine çöp kovası talep ediyoruz.

Daha önce gündeme getirdiğimiz “Gazetemizin Önü Çöplüğe Döndü” isimli haber sonrası tekrar işletmemizin önünde bırakılan çöpler dikkatimizi çekti. İşletmemizin önüne bırakılan çöpler sonrası güvenlik kamerasına baktığımızda anne ve 2 çocuğunun çöp kovası olmadığı için mağduriyet yaşadığını ve çöpleri işletmemizin önüne bıraktığını gözlemliyoruz. Daha fazla mağdur olmamak için Sinop Belediyesinden çöp kovası talep ediyoruz.

Gazetelerimiz imtiyaz sahibi Osman Aksu, sürekli bu sıkıntıyı yaşadığımızı belirterek “Bu sıkıntıyı yıllardır yaşıyoruz. Haftanın 3-4 günü burada çöp toplamak zorunda kalıyoruz. Koskoca Tuzcular caddesinde vatandaşın çöp atabileceği bir tane çöp kutusu yok. Sinop Belediyesi Karakum Gezi yolunda bulunan elektrik direklerine konumlandırdığı çöp kutularından Tuzcular caddesine de konumlandırabilir. Bu sorun sadece Tuzcular Caddesi için değil, başka caddeler içinde geçerli. Çöp kutusu olmayan caddelere çöp kutusu konumlandırılırsa böylece bu sorunu çözmüş oluruz. Vatandaş da mağdur olmaz, biz de mağdur olmayız” dedi.  

Editör: Mustafa Usta