Demokrat Parti Sinop İl Başkanı Turan Fehmi Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanı Hikmet Çınar, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyarette bulundu.

SİNOP-ÇORUM KARAYOLU ÜZERİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU SİNOP-ÇORUM KARAYOLU ÜZERİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Demokrat Parti Sinop İl Başkanı Turan Fehmi Özdemir ve il yönetim kurulu üyeleri Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve gazetecileri ziyaret etti. Gazetecilerle ile Sinop gündemini konuşan Özdemir, parti çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Turan Fehmi Özdemir’e çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetini Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Gazeteciler ile bir süre sohbet eden MHP Sinop İl Başkanı Hikmet Çınar, basının önemine değindi. Türkiye ve Sinop gündemi üzerine bir süre sohbet eden Çınar ve yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel’de ziyaretlerinden dolayı Hikmet Çınar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim