Ak Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Giresun Mesajında: "Kanlı darbe girişiminin yıl dönümünde, Türkiye Geçilmez diyerek darbeciler karşısında dimdik duran, namusumuzu çiğnetmemek uğruna şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükran duygularımı iletiyorum.” dedi.

AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak şu ifadelere yer verdi:

"Milli irademize, demokrasimize, istiklal ve istikbalimize yönelen; tarihin en büyük ihanetlerinden biri olan 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 5 yıl geçti. O gece ülkemizin bekası, milletimizin birlik ve beraberliği için yediden yetmişe canı pahasına vatan mücadelesi veren, iradesine sahip çıkarak darbenin seyrini değiştiren aziz milletimiz vatan sevdasıyla tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir.

O Gece Milletimiz Cumhurbaşkanımızla Birlikte İstiklal Mücadelesi Verdi

O gece aziz milletimiz, inanç ve cesaretiyle F-16'lara, tanklara, tüfeklere göğsünü siper etmiş, darbeci hainlerle kahramanca mücadele ederek demokrasisine sahip çıkmıştır. 15 Temmuz; tıpkı Çanakkale'de olduğu gibi ailesinden helallik alarak çıktığı yoldan bir daha geri dönmeyi düşünmeyenlerin destanıdır. 15 Temmuz; tankın değil halkın, tüfeğin değil milletin, cuntanın değil milli iradenin kazandığı bir direniş olarak tarihe geçmiştir. 15 Temmuz; milletine duyduğu yüksek güvenle, halkın gücünün üstüne bir güç tanımıyorum' diyen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile aynı safta verdiğimiz istiklal mücadelesidir.

O Gece Sinoplu Hemşerilerimizin Cesur Duruşu, Tarih Boyunca Şükranla Hatırlanacaktır

O gece alçak bir darbe girişimine yeltenen ve yüzlerce insanımızı şehit eden FETÖ/PDY ve işbirlikçilerinin kanlı darbe girişimi karşısında, Sinoplu hemşerilerimizin sergilediği vakur, kararlı ve cesur duruş da tarihin her bir safhasında nesiller boyu şükranla anılacaktır.

Bizler, darbeye direnerek bu uğurda Hakk’ın rahmetine kavuşan şehitlerimiz ile gazimizin omuzlarında yükselen Aziz vatanımızı, gerek içte gerekse dışta tüm şer odaklarına karşı kanımızın son damlasına kadar korumaya söz verdik. Yüce Allah’tan böyle hain bir girişimin bir daha tekrarlanmamasını diliyor, şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”müzün değerini en iyi şekilde idrak etmeye çalışarak gelecek neslimize de bu destanı unutturmayarak ilelebet payidar olacak Türkiye Cumhuriyeti’nde sevgi, barış ve huzur içinde yaşamaya devam edeceğiz.

 

SİNOP 1957 SK, GÜÇLÜ KADROSUNA 2 İSİM DAHA KATTI SİNOP 1957 SK, GÜÇLÜ KADROSUNA 2 İSİM DAHA KATTI

Editör: TE Bilisim