Sinop İstiklal Ortaokulu 7-C sınıfı öğrenci ve velileri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde farkındalık yaratmak istedi, Sınıf Öğretmenlerine alınacak hediyelerin ücretlerini kendi aralarında toplayarak Türkiye SMA Vakfına bağışladı.

OKULLARDA UYUM HAFTASI BAŞLADI OKULLARDA UYUM HAFTASI BAŞLADI

Sinop İstiklal Ortaokulu 7-C sınıfı öğretmeni Şener Peker yaptığı açıklamada; “Sınıf velilerim böyle anlamlı bir günde benim tutumumu bildikleri için çiçeğe veya herhangi bir hediyeye verilecek olan parayı bu zor koşullarda pandemi döneminde olsun, ekonomik kriz olsun bazı öğrencilerimin mutlu bazılarının mutsuz olmasını istemediğim için böyle çok naif bir düşünce ile yola çıkmışlar. 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi ücretlerini SMA hastası çocuklarımıza bağış yapmışlar. Bu şekilde bir hediye o kadar güzel, o kadar duygusal, o kadar anlamlı ki benim için, çok mutlu oldum. Velilerime çok teşekkür ediyorum. Cana can katmışlar ve bu olaya beni de vesile etmişler.Ben çok onurlandım ve gururlandım.Meslek hayatımda beni onurlandıran herhalde birinci şey budur.Bütün öğretmenlerim ve bütün velilerim bu konuda biraz daha duyarlı olursa SMA hastalıkları ve başka hastalıklar kanser, lösemi gibi diğer çocuklarımızın hastalıklarında bu katkılar damlaya damlaya göl olur.Çare olabiliriz diye düşünüyorum.” Dedi.

Sinop İstiklal Ortaokulu 7-C sınıfı velisi tarafından Sınıf öğretmeni Şener Peker’e ‘İstiklal Ortaokulu 7-C sınıfı Öğretmenler Gününüzü kutlamak üzere sizin adınıza Türkiye SMA Vakfına bağış yaptı.Bu bağışla, SMA hastası bir çocuğun tedavi giderlerine destek olarak, sağlıklı yarınlara yürüdüğü yolda ona yol arkadaşı oldunuz.Geleceğe umutla bakan çocuklarımız adına teşekkür ediyoruz.”yazılı plaket takdim edildi.

Editör: Mustafa Usta