Sinop’ta “Tuzun Ruhu” adlı işletme Atatürk Caddesinde hizmete girdi. İşletme içinde tuz lamba, tuz sabun, tuz yastık, ayak bakım tuzu, sofralık tuz, salamura tuz, tuz değirmeni, yalama tablet, cilt bakım kili, çamaşır bulaşık makinesi tuzu ve doğal kıymetli taşlar bulunuyor.

Osman Özkanoğlu, tarafından daha önce kent merkezinde bulunmayan yeni bir sektöre imza atıldı. Özkanoğlu, “Tuzun Ruhu” adlı işletmeyi Sinop Yeni Mahalle Atatürk Caddesine kazandırdı. İşletmenin açılışına Sinop Üniversitesi Rektörü Nihat Dalgın ve vatandaşlar katıldı. İşletmenin kurdelesini kesen Rektör Dalgın, daha sonra işletmeyi ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

İşletme hakkında bilgi veren Tuzun Ruhu İşletmesi Danışanı Ayla Kalaycı; "Çankırı’nın 5 bin yıllık tarihli kaza tuzunu Sinop’a kazandırdık. Biz kaya tuzunu Çankırı’da kullanıyoruz. Doğal olarak farklı illere de bunu yaymak istedik. Tüm insanların kaya tuzundan fayda görmesini istedik. Sinop’ta vatandaşlarımızın yararlanması için bu işletmeyi açtık.” Dedi.
 

SİNOP’TA DÜZENLENMESİ PLANLANAN FESTİVALE VALİLİK TARAFINDAN GÜVENLİK GEREKÇESİYLE RED KARARINA TEPKİ SİNOP’TA DÜZENLENMESİ PLANLANAN FESTİVALE VALİLİK TARAFINDAN GÜVENLİK GEREKÇESİYLE RED KARARINA TEPKİ

Editör: TE Bilisim